Een fotoshoot thuis of op locatie

Wij komen altijd bij u thuis of op de door u uitgekozen locatie. Uit ervaring weten wij dat mensen in een vertrouwde omgeving rustiger en meer ontspannen zijn en dat komt de foto’s zeker ten goede. Bovendien houden we op deze manier de kosten voor u laag: wij hebben geen studio-huurkosten, dus die hoeven we ook niet aan u door te berekenen!

Voordat we beginnen met een sessie, nemen we eerst de tijd om uw wensen door te spreken. Als dat nodig is, nemen we ook een aantal testfoto’s. Op die manier kunnen we beter inschatten welke apparatuur we bij de shoot nodig hebben.

Onze werkwijze in vijf stappen:

  1. U belt of mailt ons voor een afspraak. We bespreken dan gelijk uw wensen.
  2. De fotoshoot. Deze duurt meestal een uur tot anderhalf uur.
  3. Particulieren: na afloop van de fotoshoot betaalt u contant.
  4. U krijgt de foto’s digitaal in HR (hoge resolutie, via ‘WeTransfer’).
  5. Bedrijven: u krijgt de factuur en u betaalt deze netjes binnen de gestelde termijn.

Portretfotografie

Vereeuwig je geliefden op hun mooist

Wilt u uw partner, kind(eren), ouder(s), of vrienden voortaan altijd dicht bij u hebben? Laat ons dan een sprankelende portretfoto maken! Dat kan zo naturel en ongekunsteld mogelijk, maar ook in een grappige of onverwachte setting. Het is maar net wat u wilt. In overleg is (bijna) alles mogelijk.


Familieshoot

Waar hoor je bij? Laat het zien!

Familiefotografie is altijd leuk en levert vaak uitgesproken foto’s op. Het is onze uitdaging om iedereen tot zijn of haar recht te laten komen en om de dynamiek van de familie vast te leggen.


Expositie en verkoop

Blijvend genieten van ons werk?

Natuurfoto’s lenen zich uitstekend om rust en kleur in een ruimte te brengen. In wachtkamers en kantoren, maar ook in uw eigen huiskamer of tuin. U kunt foto’s kiezen uit onze bestaande collectie, of we maken voor u een nieuwe serie, die aansluit bij de sfeer die u wilt oproepen. U kunt zo lang genieten van onze foto’s als u maar wilt. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor:

Expositie

Wij exposeren regelmatig. Wilt u uw bedrijfsruimte tijdelijk opfleuren met onze foto’s? In overleg kunnen we een prachtige collectie samenstellen, met foto’s die het beste passen bij uw wensen.

Verkoop

U kunt onze foto’s natuurlijk ook kopen. Het maakt daarin niet uit of u dat als particulier doet, of als bedrijf. Wij zorgen dat de foto (‘s) van uw keuze word(en) afgedrukt op het materiaal dat u mooi vindt: op fotopapier, op hout, foam, plexiglas, canvas of aluminium. Natuurlijk adviseren wij u desgewenst over het meest geschikte materiaal voor uw foto.

  • Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
  • De prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2016 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.
  • HK-Fotografie heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals facebook, website en social media.

Bestel nu


Vrij werk

Geïnspireerd door het leven van anderen

Op momenten dat we niet in opdracht fotograferen, dan vinden we het fijn om de mooie momenten om ons heen vast te leggen. De passie van een muzikant, de felle kleuren van een parade en stralende, stille, verlegen, bijzondere en tegelijkertijd hele gewone mensen. Wij zien prachtige foto’s in iedereen!